1 2 3 301 10 / 3005 POSTS
Vëllezërit e Mi (Kardeslerim) – Episodi 35 – Pjesa 3

Vëllezërit e Mi (Kardeslerim) – Episodi 35 – Pjesa 3

Vëllezërit e Mi - Këta katër vëllezër, të cilët janë të lidhur ngushtë me njëri-tjetrin, humbin nënat dhe baballarët e tyre pas një sërë ngjarjesh fa [...]
Vëllezërit e Mi (Kardeslerim) – Episodi 35 – Pjesa 2

Vëllezërit e Mi (Kardeslerim) – Episodi 35 – Pjesa 2

Vëllezërit e Mi - Këta katër vëllezër, të cilët janë të lidhur ngushtë me njëri-tjetrin, humbin nënat dhe baballarët e tyre pas një sërë ngjarjesh fa [...]
Vëllezërit e Mi (Kardeslerim) – Episodi 35 – Pjesa 1

Vëllezërit e Mi (Kardeslerim) – Episodi 35 – Pjesa 1

Vëllezërit e Mi - Këta katër vëllezër, të cilët janë të lidhur ngushtë me njëri-tjetrin, humbin nënat dhe baballarët e tyre pas një sërë ngjarjesh fa [...]
Aziz – Episodi 9 – Pjesa 3

Aziz – Episodi 9 – Pjesa 3

Pas vrasjes së një togeri francez, Aziz Paidar detyrohet të lërë pas vetes dashurinë e tij të madhe Dilruba dhe shtëpinë e babait të tij. Pasi ngjarj [...]
Aziz – Episodi 9 – Pjesa 2

Aziz – Episodi 9 – Pjesa 2

Pas vrasjes së një togeri francez, Aziz Paidar detyrohet të lërë pas vetes dashurinë e tij të madhe Dilruba dhe shtëpinë e babait të tij. Pasi ngjarj [...]
Aziz – Episodi 9 – Pjesa 1

Aziz – Episodi 9 – Pjesa 1

Pas vrasjes së një togeri francez, Aziz Paidar detyrohet të lërë pas vetes dashurinë e tij të madhe Dilruba dhe shtëpinë e babait të tij. Pasi ngjarj [...]
Dashuri, Logjike, Hakmarrje (Ask Mantik Intikam) – Episodi 28 – Pjesa 3

Dashuri, Logjike, Hakmarrje (Ask Mantik Intikam) – Episodi 28 – Pjesa 3

Ky serial fillon me protagonisten femër ndërsa përpiqet të fitojë përsëri zemrën e ish-burrit të saj tani të pasur. Kur Esra (Burcu Ozberk) takoi Oza [...]
Dashuri, Logjike, Hakmarrje (Ask Mantik Intikam) – Episodi 28 – Pjesa 2

Dashuri, Logjike, Hakmarrje (Ask Mantik Intikam) – Episodi 28 – Pjesa 2

Ky serial fillon me protagonisten femër ndërsa përpiqet të fitojë përsëri zemrën e ish-burrit të saj tani të pasur. Kur Esra (Burcu Ozberk) takoi Oza [...]
Dashuri, Logjike, Hakmarrje (Ask Mantik Intikam) – Episodi 28 – Pjesa 1

Dashuri, Logjike, Hakmarrje (Ask Mantik Intikam) – Episodi 28 – Pjesa 1

Ky serial fillon me protagonisten femër ndërsa përpiqet të fitojë përsëri zemrën e ish-burrit të saj tani të pasur. Kur Esra (Burcu Ozberk) takoi Oza [...]
I burgosuri (Mahkum) – Episodi 5 – Pjesa 3

I burgosuri (Mahkum) – Episodi 5 – Pjesa 3

Mahkum – Firat Bulut, një prokuror publik idealist, i cili zgjohet një mëngjes dhe e gjen veten në burg në mënyrë misterioze. Ai nuk mban mend asgjë [...]
1 2 3 301 10 / 3005 POSTS