I burgosuri (Mahkum) – Episodi 4 – Pjesa 3

HomeMahkum

I burgosuri (Mahkum) – Episodi 4 – Pjesa 3

Mahkum – Firat Bulut, një prokuror publik idealist, i cili zgjohet një mëngjes dhe e gjen veten në burg në mënyrë misterioze. Ai nuk mban mend asgjë dhe është në gjyq për vrasjen e gruas dhe vajzës së tij… Rasti i fundit që ka hetuar para se të burgosej është rasti i Barish Jesarit, një nga vëllezërit binjakë që janë pasardhës të Jesarëve, një nga familjet më të shquara në vend.

Ky është Mahkum (I burgosuri).

I Burgosuri | I Burgosuri episodi 2 me titra shqip | I Burgosuri episodi 3 me titra shqip | I Burgosuri episodi 4 me titra shqip | I Burgosuri me titra shqip | Mahkum | Mahkum episodi 2 me titra shqip | Mahkum episodi 3 me titra shqip | Mahkum episodi 4 me titra shqip | Mahkum me titra shqip | Seriale turke me titra shqip

COMMENTS