I pabesë (Sadakatsiz) – Episodi 45 – Pjesa 3

HomeSadakatsiz

I pabesë (Sadakatsiz) – Episodi 45 – Pjesa 3

Asja eshte nje doktoreshe e sukseshme, kur çdo gje po i ecte mire se bashku me te shoqin e djalin ajo kupton diçka. E pa te shoqin duke e tradhtuar, pos kesaj me nje vajze te re. S’jan te imaxhinueshme momentet qe perjetoj Asja. Pasi kalojne disa kohe ne darken familjare Asja merr guximin dhe ben hakmarrjen ne vendin e duhur.

I Pabesë | I Pabesë episodi 43 me titra shqip | I Pabese episodi 44 me titra shqip | I Pabese episodi 45 me titra shqip | Sadakatsiz | Sadakatsiz episodi 43 me titra shqip | Sadakatsiz episodi 44 me titra shqip | Sadakatsiz episodi 45 me titra shqip | Sadakatsiz me titra shqip | Seriale turke me titra shqip

COMMENTS